Zieke Anso, weeral geveld – Bali/Indonesië

Een mindere dag voor Ann-Sofie. De pompoensoep van gisteren lijkt eerder van vorige week te zijn, en dus komt ze er gedurende de hele nacht in kleine beetjes weer uit. Ann-Sofie heeft nood aan wat rust. Nick lost dit met plezier op door de twee overheerlijke ontbijtporties alleen op te knabbelen. Na heel wat rusten en verse lucht op te halen gaat het al wat beter, en tegen de middag kunnen we er alweer op uit. Om het vandaag rustig te houden gaan we in een cafeetje zitten om niets te doen, scrabble te spelen en een pintje te drinken. Het eten is er overheerlijk: een overgrote salad bowl met veggie skewers (wat de hoge nood aan groentjes voor Ann-Sofie bevredigd), en Poutine (een vettige Canadese brij met frieten) voor Nick, wat zijn onverzadigbaarheid nog maar eens bevestigd. Een rustige dag dus, moet ook eens kunnen, niet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s