Brainstormdag – Maleisië

Na uitslapen gaan we richting een leuk cafeetje, om ons even culinair te verwennen. We moeten hoog nodig nog wat plannen voor de komende dagen/weken/maanden, en daar nemen we vandaag even de tijd voor. Met verse pompoensoep en een heerlijke shake gaat het goed vooruit, en krijgen we in een dag zowat de hele filipijnen gepland, en hebben we al wat kunnen brainstormen over de trip door Zuid-Amerika, waar we heel binnenkort beter een vlucht voor boeken om het betaalbaar te houden. Tevreden met dit werk kunnen we genieten van Indische garlic cheese naan, zoiets lekker vettigs hebben we wel verdiend. Een laatste opdracht voor vandaag is het uitspitten van een route voor de wandeling van morgen, we willen de streetart van Georgetown verkennen, en dat doe je best te voet, want er zijn er veel en de omgeving is prachtig – de koloniale architectuur begint serieus in de smaak te vallen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s