Even bekomen – Cambodja

1 januari is rustdag, en dus staat er helemaal niets gepland buiten uitslapen, wat rondhangen en het opeten van de overschot eten van gisteren. Tegen 12u zijn we pas op pad, en de middag passeert vlotjes met het drinken van smoothies en het nagenieten van de tijd die we al in Cambodja hebben gehad door het bewerken van wat foto’s. Om Siem Reap af te sluiten keren we ‘s avonds terug naar de Pub Street, de plek waar het (naast Angkor Wat dan toch) om te doen is in Siem Reap.

Het is er mogelijk om een curry te eten met krokodillenvlees, iets wat Nick toch eens geprobeerd wil hebben. Een andere lokale specialiteit die Ann-Sofie bestelt is Fish Amok. Met een pintje in een bar Cambodja afsluiten is mooi, we genieten nog van de laatste avond en een streepje (veel te luide) muziek vooraleer we morgen de bus op kruipen richting Laos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s