Welkom op onze blog!

Een tijdje geleden zeiden we nog lachend tegen elkaar dat een reisje rond de wereld misschien wel eens iets voor ons zou kunnen zijn, en kijk, enkele maanden later hebben we beiden onze job opgezegd en zijn we gepakt en gezakt klaar om aan ons grote avontuur doorheen (Zuid-Oost) Azië en Latijns-Amerika te beginnen.

De afgelopen weken zijn we een versnelling hoger geschakeld in het plannen en voorbereiden en hebben we de laatste puntjes op de i gezet om alles in orde te krijgen voor vertrek. Vandaag – 4 augustus – is het dan eindelijk zo ver, De rugzakken zijn gepakt, de papieren zijn in orde, en belangrijker nog… we hebben uitgebreid afscheid genomen van onze vrienden en familie… het grote avontuur kan dus beginnen.

Om het thuisfront wat op de hoogte te brengen van wat we allemaal zien en beleven op onze trip hebben we deze blog opgestart. We gaan ons uiterste best doen om jullie iedere week te voorzien van nieuwe verhalen en avonturen. De ijverige lezers onder jullie, die onze verhalen graag vers van de pers willen lezen, kunnen zich via deze site inschrijven voor onze mailinglijst zodat je een mailtje ontvangt van zodra we een nieuw verhaal of nieuwe foto’s gepost hebben. Ben je voornamelijk geïnteresseerd in foto-updates, en niet zozeer in de verhalen, dan kan je best een kijkje nemen op ons instagram account.

Aarzel zeker en vast niet om een reactie na te laten op onze blog, zo blijven wij ook nog wat op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het thuisfront!

Groetjes,

Nick en Ann-Sofie

2 thoughts on “Welkom op onze blog!

  1. Het afscheid was voor de mama heftig. Er vielen regelmatig wat traantjes ondertussen kunnen we er beter mee omgaan! Goed aangekomen zijn ze, dat hebben ze vroeg genoeg in de ochtend laten weten. Geniet nu maar van al het moois onderweg met af en toe wat verhaaltje en foto’s zodat het thuisfront kan meegenieten! 🤓

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s